toppstill-logo-S-topp-still-stillas-toppstill

Layher Event. Stands, scener og midlertidig tilgang system

“Layher Event” er utviklet for montering av stands, scener, ved sport og underholdnings arrangementer. Monteres raskt og enkelt og er sklisikre og stødige. Kan monteres med seter eller benker. Stands- montert av spesielle plattformen, som er sklisikkert, komfortable og trygt å bruke. De monteres raskt og enkelt. Kan monteres med seter eller benker. Scener til enhver anledning og i all slags vær.

layher event toppstill stillas utleie

Layher Event-systemet

Layher-scenene er like egnet for bruk i haller og partytelt som utendørs. De enkelte komponentene utgjør et byggesett, noe som gjør det mulig å bygge et lite podium for moteshow eller band, eller en gigantisk konsertscene. Alle delene er værbestandige, takket være bruken av aluminium, varmforsinket stål og belagte kryssfinérplater. På ujevne overflater er rask og enkel tilpasningsevne av Allround-scenen til terrengets helning en spesiell fordel. Den tillatte lastekapasiteten til sceneoverflaten er opptil 7,5 kN/m². Høyden kan være opptil 10 m avhengig av konstruksjonens styrke. Overholdelse av retningslinjene for midlertidige strukturer med belastningsevne i henhold til DIN 4112 bekreftes med inspeksjonsbøker utstedt av vedkommende myndigheter.

layher event toppstill utleie stillas

Scener og podier for arrangementer.

Ingen kompromisser på stedet, oppfyller kravene når det gjelder dimensjoner og utstyr: Layher Event – scener og podier. Layher Event – scener og podier gir alltid et trygt sted for opptredener i henhold til behov. Standard produksjon og eksepsjonell rask og pålitelig levering er vår måte å hjelpe deg å kutte kostnader og sikre økonomisk suksess. Dessuten utmerker vi oss også i spesialløsninger for engangsbruk når det er nødvendig.

Grunnenhet

Kan utvides med et utvalg av oppsett, standard dimensjoner og ytelsesnivåer.

Kan utvides

Ivaretar alle krav takket være en rekke tak- og støttesystemer.

Underbygg/overbygg ved bruk av Allround Stillas

Høy bæreevne, rask montering og demontering, passer på paller.

Praktisk design
Robust tilkoblingsteknologi, ergonomisk håndtering, slitesterke aluminiums- og ståldeler, korrosjonssikker takket være varmforsinking, plassbesparende lagring.

layher event toppstill utleie stillas truss

Fagverkssystemer i aluminium

Fagverkssystemet i aluminium består av 3-veis og 4-veis tverrstykker i aluminium. Disse kan leveres i variantene H30 og H40. Aluminiumsfagverk-systemene er designet for lette til mellomtunge tverrstykke-systemer brukt i leasing og utstillingssektoren. Tverrstykkene er ekstremt sterke, kompakte og allsidige og har også en veldig lav dødvekt. Montering er lekende lett takket være designet, som er uavhengig av fagverkets geometri.

Høy bæreevne

Enestående bæreevne kombinert med minimalt heng.

Enkel kombinasjon

Disse fagverkssystemene er kompatible med andre fagverkssystemer så vel som med Layhers Allround Stillas.

Eksepsjonell kvalitet

Holdbar med varig verdi takket være utførelse i sertifisert håndverk av høy kvalitet.

KONTAKT OSS

Semsveien 155, 1384 Asker