toppstill-logo-S-topp-still-stillas-toppstill

Andre tjenester

- Mobilt tak over tak-systemer for jevn og rask drift.

- Materialheis utleie, installasjon, vedlikehold.

- Hengende stillassystemer.

- Installasjon og vedlikehold av Layher TG60 brosystemer.

- Nedkastrør systemer utleie, installasjon og vedlikehold.

- Midlertidige gjerder systemer utleie installasjon og vedlikehold.

- Midlertidige tilgangssystemer

mobilt-tak-over-tak-sisteme-toppstill-stillas-utleie

Mobilt tak over tak-systemer

Enten du er på en raskt fremadskridende byggeplass eller under trange forhold, kan du rulle Layhers beskyttende tak dit det skjer med bare noen få ekstra komponenter. Fleksibilitet og økonomi i høyeste grad med mobile tak fra Layher.

Heisutleie-installasjon-vedlikehold-toppstill-still

Materialheis utleie, installasjon, vedlikehold.

Stillasheisene våre festes direkte på stillasene for å løfte utstyr og materialer raskt og trygt. Vi tilbyr både kort- og langtidsleie av stillasheiser, og et høyt kvalifisert team av heiseingeniører som er klare til å tilby en service som er uten sidestykke, og du kan stole på at våre stillasheiser vil forbedre logistikken på byggeplassen din.

Hengende stillassystemer toppstill stillas utleie

Hengende stillassystemer.

Hengende stillassystemer tillater rask og effektiv ytelse ved forskjellige typer hengende strukturer, nybygg og gjenoppbygging, for eksempel broer, balkonger, plattformer.

Installasjon og vedlikehold av Layher TG60 brosystemer.

Avstivningsrammer TG 60 - enda flere muligheter med Allround Stillas.

De nye Layher Allround avstivningsrammene TG 60 er utviklet som en utvidelse av Allround Stillas-systemet.

Avstivningsrammene TG 60 er laget av stålrør med høyere styrke og er avstivet med 2 små diagonale stag. Hver enkelt vertikale standard kan lastes med opptil ca. 6 tonn. Endene av de sveisede bjelkene og diagonalavstiveren er flatet ut. Dette gjør Allround-rosetten fullt ut anvendelig. For å overføre strekkrefter er hver ramme sikret til hverandre med hengslede pinner, låsepinner eller bolter. På denne måten kan tårnene settes sammen på bakken og plasseres med en kran

I tillegg til standard Allround-komponenter, er det bare tre ekstra komponenter som trengs

Rask montering og demontering

Høy tillatt lastekapasitet

Variabel høydejustering

Den perfekte utvidelsen til Allround Stillaset

Perfekt kompatibilitet – Avstivingstårnene TG 60 er fullt kompatible med Allround Stillas. På grunn av dette er det lett å gjøre utvidelser og tilpasninger til spesielle geometrier og integrasjon til eksisterende stillaser. Tilkoblingen gjøres ved hjelp av de velprøvde kilehodene. På denne måten unngås tidssløsing med å bygge med rør og koblinger.

Tilpasning til støttenett – avstivningstårnene TG 60 kan plasseres uavhengig av platens støttenett. Ved å bruke avstivningstårnet TG 60, kan en ekstra seksjon integreres uten problemer. Bare bjelkene og de diagonale stagene på den ene siden må demonteres og tårnet kan flyttes f.eks. ved hjelp av de monterbare hjulene.

Søppelrør systemer utleie, installasjon og vedlikehold.

nedkastrør systemer

Søppelsjaktene våre garanterer sikkerheten din ved å forsikre at avfallet, alt avfallet, glir ned sjakten og ned i avfallscontaineren nedenfor, og dermed unngå kontakt med mennesker. Sikkerhet er en viktig prioritering, og Hod Chutes sørger for at dette prioriterte kravet imøtekommer de høyeste standardene. Søppelsjakten er ideell for sikker avhending av byggavfall og annet avfall fra høye nivåer til en ventende container. Denne sjakten monteres raskt og enkelt med seksjoner i forskjellige lengder.

Byggegjerder systemer utleie installasjon og vedlikehold.

MIDLERTIDIGE GJERDER

Vi tilbyr et bredt spekter av midlertidige inngjerdingsløsninger, fra sikkerhetsgjerder for byggeplasser, til gjerder for å adskille seksjoner for utendørsarrangementer. Fra lettvekts inngjerdingssystemer som er lette å flytte til sterkere og kraftigere gjerder som kan brukes til å beskytte en byggeplass mot elementene, er gjerdene våre produsert etter høyeste standard, noe som betyr at de kan brukes mange ganger. Enten sikkerhet er din største bekymring eller om du leter etter noe for publikumkontroll eller barrikadegjerder, så har vi riktig type inngjerding for deg.

Temporære tilgangssystemer toppstill stillas utleie

MIDLERTIDIGE TILGANGSSYSTEMER

Den modulære strukturen til Allround-brosystemene tillater bygging av bredspente gangbroer, for eksempel ved større begivenheter eller under byggearbeid, eller veldig kraftige avstivningsstrukturer – bare ved bruk av litt tilbehør i tillegg til Allround Stillas. Allround-stillaset gir grunnlaget – for eksempel for sikre tilgangsveier – mens Allround-brosystemet overfører lastene til støttestrukturen.

Allround-brosystemet ble designet som en modulær gitterbjelke koblet utenfor den generelle strukturen i systemdimensjonene til den doble kilekoplingen. Hovedkomponentene i Allround-brosystemet er brobygningssystem-stolper (med kilehoder sveiset på begge sider), brosystem-bjelker eller stolper og brosystemer med diagonale stag. Disse hovedkomponentene kobles sammen veldig raskt, trygt og økonomisk ved hjelp av bolter. Avhengig av kravene, kan plattformoverflaten bygges med enten Event eller vanlige Allround-systemplattformer. Layher ‘Protect’-paneler, barnesikre rekkverk, midlertidige takseksjoner og andre valgfrie deler kan brukes sammen med brosystemet. Som et resultat kan man oppnå klare fordeler – nesten uavhengig av krav vedrørende terreng og gangtrafikk.

Når det brukes som bærebjelke, kan installasjoner som podier, takkonstruksjoner og til og med hengende stillas installeres, noe som forbedrer allsidigheten i brobyggingsdesignet.

Konstruksjon kan settes sammen på bakken og løftes på plass med kran eller bygges på den endelige bruksposisjonen ved hjelp av hjelpestillas som fjernes når broen er fullført.

 

KONTAKT OSS

Semsveien 155, 1384 Asker