toppstill-logo-S-topp-still-stillas-toppstill

Fasadestillas utleie

Layher SpeedyScaff fasadestillas: Et sterkt, lett og stabilt stillas system som dekker de fleste behov. Moderne, rask og robust, noe som gjør den ideell for arbeid på fasader. Layher SpeedyScaf er, takket være det allsidige og gjennomtenkte utvalget av deler, like økonomisk å bruke i stillasbygging og i profesjonelle bransjer.

toppstill-stillas-utleie-montering-topp-still

SPEEDYSCAF lettstillas

Med den lette monteringsrammen Speedy Lightweight fasadestillas, har Layher SpeedyScaf-utstyret vært den anerkjente lederen innen innføringsramme-systemer i flere tiår. Den er moderne, rask og robust, noe som gjør den ideell for arbeid på fasader. Layher SpeedyScaf er, takket være det allsidige og gjennomtenkte utvalget av deler, like økonomisk å bruke i stillasbygging som i profesjonelle yrker.

toppstill-stillas-utleie-montering

FORT OG ENKELT

Med bare seks grunnleggende elementer og noen få manuelle operasjoner, er dette logiske og trygge stillaset “speedy” å sette sammen fordi det settes sammen uten bolter. Mange deler for utvidelse tillater optimal tilpasning til eksisterende bygningsgeometrier – uten mye ekstra anstrengelser under montering. SpeedyScaf er tilgjengelig i forskjellige stillasbredder, er laget i varmforsinket stål eller lett aluminium, og passer for alle bruksområder. Den robuste plattformen består av en aluminiumsramme med naglede stålhjørner innsatt med en kryssfinérplate som er beskyttet mot råte.

xtran

Robuste dekket

Den robuste plattformen består av en aluminiumsramme med naglede stålhjørner innsatt med en kryssfinérplate som er beskyttet mot råte.

Tilgjengelig i lengder fra 0,73 m til 3,07 m.
Tilgjengelig i bredde på 0,61 m.
Bredde er 0,61 m. For bruk opp til lastklasse 3.
Rask montering er mulig fordi plattformen er i én del.
Integrert med Allround og SpeedyScaf.

Adgang til trapp

Aluminiumsplattformen og de komfortable trappene gir økt sikkerhet, bekvemmelighet og fart når du klatrer opp tårnet. Transport av materialer gjøres også lettere ved å bruke arbeidsplattformene som allsidige gangveier.

I samsvar med TRBS 2121 T1-forskriftene, skal trappene brukes når:

omfattende arbeid må utføres.

stigningshøyden i stillasene overstiger 10 m, eller

store mengder materialer må transporteres denne veien.

Plattformtype-trappen kobles sammen ved hjelp av U-avstandskoblingen til hovedstillaset.

Forankring

Stillaset må forankres vertikalt til og parallelt med fasaden, med motstand mot både strekk- og trykkspenning. Layher tilbyr raskere og tryggere løsninger:

SpeedyScaf veggfestet, som er festet med en dobbel kobling i hjørneplateområdet til Speedy monteringsrammen Lightweight og støttes med gaffelplaten på kanalseksjonen til Speedy monteringsrammen Lightweight.

Veggfestet, som er forbundet med to doble koblinger til begge de stående stillasdelene.

SpeedyScaf hjørneplate-koblingen

For utvendige og innvendige braketter er kontinuerlig forankring direkte til hjørneplaten til Speedy monteringsrammen Lightweight mulig ved bruk av topphullet og sikrer større høydeklaring på toppen av stillaset.

ETICS-forankringen brukes for en kontrollert innføring av sterkere krefter, parallelt med fasaden, når du bruker termiske isolasjonssystemer.

Speedy Vario veggfeste-systemet tillater strukturelt gunstig forankring hvor som helst i stillaset, også utenfor koblingene på monteringsrammene, for eksempel mot bygninger med mange vinduer, skjelettkonstruksjoner eller i lignende situasjoner.

Braketter

SpeedyScaf kan raskt utvides innover eller utover: Brakettene festes med den påsveisede halvkoblingen i hjørneplaten eller i hjørneområdene med svingbare braketter, ved hjelp av tappen på Speedy monteringsrammen Lightweight, for å lage et plattformnivå likt med hovedstillaset.

KONTAKT OSS

Semsveien 155, 1384 Asker