toppstill-logo-S-topp-still-stillas-toppstill

Tungstillas utleie

Layher Allround tungstillas, for komplekse stillas konstruksjoner for bruk i industri, fabrikker, båt reparasjoner og på byggeplasser. Selv med svært vanskelige oppsett og arkitekturstiler og med økte sikkerhetskrav, er Allround Stillas den raskere, sikrere og mer økonomiske løsningen.

tungstillas-utleie-murerstillas-topp-still-stillas-toppstill

ALLROUND LIGHTWEIGHT

Raskt.

De lettere komponentene øker monteringshastigheten og transportkapasiteten – det sparer mye penger.

Sterkt.

Økt lastekapasitet til tross for lavere vekt.

Tryggere.

Forbedret arbeidssikkerhet under montering takket være AutoLock-funksjonen.

Ergonomisk.
Økt høydeklaring og reduksjon av fysisk belastning ved å spare vekt i systemet.

Effektivt.
Bare én felles standard for støttet og hengende stillas takket være integrerte tapper. Det er ikke behov for tidkrevende installasjon av separate tapper eller lagring av to forskjellige standarder.

Allround Schema

ALLROUND PRINSIPPET

Resultatet av overlegent ingeniørarbeid: opptil åtte forbindelser kan opprettes i den strukturelt ideelle Allround-kontakten, på ett plan og i forskjellige vinkler. Hvordan systemet settes sammen er selvforklarende.

Collage_Stahlboden_LW

Stålplattformen LW

Ved å bruke stålkvaliteter med høyere strekkfasthet, et tynnere materiale og en intelligent kombinasjon av profiler og materialkonsentrasjoner i strukturelt relevante områder, har det vist seg mulig å redusere vekten på stålplattformen, som allerede er etablert i markedet, med opp til 2,2 kg eller 10 % – samtidig som den høye bæreevnen bevares. Det gjør dette stålplattformen lettere, mer praktisk og mer effektivt. Oppdag fordelene som stålplattformen LW fra Layher har å by på: Fordi Layher Lightweight handler om mer enn bare vekt.

Bedre grep takket være den optimaliserte stålhetten og den nye langsgående profilen, noe som sikrer mer ergonomisk håndtering og bedre sikkerhet.

Kan kombineres med stålplattformer fra tidligere generasjoner under montering og transport.

Sterk følelse av trygghet når du går på plattformen takket være tverrforsterkninger i overflaten.

Vektbesparelse på opptil 10 % mens du beholder en høy lasteevne – noe som betyr lavere arbeidskostnader, økt lastekapasitet og forbedret ergonomi.

KONTAKT OSS

Semsveien 155, 1384 Asker