toppstill-logo-S-topp-still-stillas-toppstill

Stiger og Rullestillas

Rullestillas er best for alle slags jobber innen bygg og anlegg. Passer både inne og ute. Robuste hjul for god manøvrerbarhet og jevn posisjonering når du arbeider. En rekke hjulbelegg gjør at de også kan brukes på delikate gulvflater. Ulike modifikasjoner stiger.

Fahrgerste P2

MER SIKKERHET PÅ BYGGEPLASSEN

For å overholde europeiske sikkerhetslover og krav inkluderer Layher produktportefølje Sikkerhetsstruktur P2. Sikkerhetsstruktur P2 gir kollektiv beskyttelse.

 Dersom du allerede har et Layher rulletårn kan du enkelt konvertere dette til P2-varianten.

Layher Standleitern

Stigerammer

Stigerammen er en del av rammeverket og fungerer også som en stige. Ribbene på trinnene sikrer et høyt nivå av skli- og grepsikkerhet i en vertikal stige.

Stigerammene er tilgjengelige i lengder på 1,00 m og 2,00 m og i bredder på 0,75 m og 1,50 m.

Lange, koniske rørkoblinger sikrer en sikker og jevn pluggforbindelse fra en stigeramme til den neste, og kan enkelt sikres ved hjelp av en fjærbelastet låsesplint.

Layher Lenkrollen

HJUL

Robuste hjul for god manøverbarhet og sikker posisjonering når du arbeider. En rekke hjulbelegg gjør at de også kan brukes på delikate gulvflater. Stålspindlene muliggjør veldig enkle og presise høydejusteringer og fordeler belastningen sentralt på det låste hjulet. Stabiliteten økes som et resultat, slik at brukeren kan jobbe effektivt.

gerueststuetzen

SOLOTOWER - FOR RASK, ENKEL OG SIKKER MONTERING AV EN PERSON

SoloTower fra Layher er et lite rulletårn som kan settes sammen raskt, trygt og enkelt av en enkelt person, opp til en arbeidshøyde på 6,15 meter.

Økonomisk, effektiv og ergonomisk logistikk for lagring, transport og håndtering på stedet, på grunn av kompakte dimensjoner på alle komponenter.

Mer sikkerhet når du flytter oppover til neste plattform, på grunn av dobbelt rekkverk som er forhåndsmontert ved bruk av 3-T metoden.

Sikrere montering og demontering gjort av bare én person fordi du kan sende de kompakte komponentene fra nivå til nivå ved hjelp av SoloTower monteringskroken.

Verktøyfri, rask og enkel montering på grunn av den velprøvde Layher-tilkoblingsteknologien i snap-on-kloen.

Ende- og side-fotlist i aluminium som er forhåndsmontert for å lage en sammenleggbar fotlist som sikrer hurtig montering på plattformen.

Designet i henhold til europeisk standard DIN EN 1004 for mobile arbeidsplattformer, for maksimal kvalitet og sikkerhet.

Uni Standard P2 og Uni Wide P2 rulletårn er også tilgjengelig med tårnstøtter.

– De leveres komplette som sett i et bredt spekter av monteringshøyder opp til en arbeidshøyde på 13,2 m.

– Bruken av Layher-tårnbærere betyr at mobilstrålen ikke lenger er nødvendig og tårnets totale vekt reduseres med opptil 43 kg. I tillegg er det behov for færre ballastvekter.

konsolbelagflchen

BRAKETT FOR PLATTFORMOVERFLATE - UTVIDELSE AV ARBEIDSOMRÅDET FOR UNI STANDARD OG UNI WIDE

Spesialdesign er individualiserte tårnstrukturer som gjør arbeidet tryggere og raskere på mange byggeplasser.

Ettermontering på det komplette rullende tårnet er mulig

Rask og enkel utvidelse av arbeidsflaten med opptil 1,5 m.

Tillatt faktisk belastning: 1,5 kN/m² (stillasgruppe 2)

Aluminiumleiter

Aluminiumsstiger

Layher aluminiumsstiger gir styrke og holdbarhet ved lav vekt og brukes i alle bransjer, som et arbeidsverktøy for lett arbeid eller for å gi tilgang til høye steder. Sklisikre stigeføtter, rillete trinn og lav vekt sikrer sikkerhet og ergonomiske arbeidsforhold.

Treppen Qualitt

Kvaliteten sees i detaljene.

1. Stiger og trinn er laget av sterke, forseglede ekstruderte profiler uten langsgående sveisesømmer og er svært robuste. De blir presset inn i vangene på 4 punkter. Formen på de trekantede trinnene sikrer dem mot rotasjon, og pressmonteringen sikrer en høy grad av sidestabilitet for stigen. De kraftige rillene på trinnene og vangene sikrer meget godt fotfeste.

2. Plastskjermede stålhengsler med slingringsfrie skruebeslag som er sikret mot å løsne, for lang levetid.

3. Den spesielle konstruksjonen av trestige-profilen gjør at den kan håndtere høye belastninger selv med lav vekt på stigen. Kuler langs yttervangen forhindrer skader på trinnflensen, f.eks. når du dytter den bortover lastestativer.

4. Formen på trinnets pressede koblingspunkt øker trinnenes kontaktflate med den indre treveggen, slik at større mekaniske belastninger kan overføres.

5. Ytterligere avstivere i endene av vangene sikrer at verdiene i henhold til DIN EN 131 mer enn overholdes.

6. Riftsikre polyesterstropper for å overføre belastninger opp til 3 kN.

7. Antiskli stigeføtter med spesielle støtteflater sikrer sklisikker posisjonering. De tillater også enkel ettermontering av tverrstag.

KONTAKT OSS

Semsveien 155, 1384 Asker